Renovation Projects

Rockridge House / BLA Design Group

The Rockridge House is an extensive renovation project which celebrates sloping topography and breathtaking westward water and island views.

GC House / PAIR Arquitectura

The GC house is a revamped residence from the seventies with a three objective strategy: efficient redistribution of space, creating a soothing atmosphere, and prioritizing permeability to benefit from its surroundings.

Undone House / Babak Abnar

Undone, a name given to this project after its [in]completion, refers to the late-phase decision to stop the work on the building’s facade and finishings.

Zuster House / Bijl Architecture

Zuster House explores a classic materials palette with muted tones, textured pressed metal, and characterful timber panel features speaking of tradition and grace.

Paddo Terrace, Sydney / Sandbox Studio

Owen and Tom, a young professional couple, engaged Sandbox Studio to transform their rundown Victorian terrace in Paddington, Sydney, into a modern home, while restoring its heritage character.

GT Madhouse / Maytree Studios

When Rachel and Simon engaged us for their renovation, their humble cottage was bursting at seams with a creative family of five and two fur babies.

North York Mid-Century Modern Home

This major renovation transforms a 1950s split-level house into a two-storey, all-electric, multi-generational home. And it was all designed without the need for an addition.

Home Gym Addition / Vita Architecture

We were commissioned to deliver a bespoke home gym for a family in Tandridge, Surrey. The existing home was located in a greenbelt so we designed a transparent structure that both minimised its impact on the greenbelt whilst maximising the stunning views.

Casa Gialla / gon architects

With this life philosophy, which renounces the rush and bets on a quiet existence, the Casa Gialla is projected, the reform of a 47m2 apartment located in a building near the very central and tourist Puerta del Sol in Madrid.

The Dulwich House / Fraher & Findlay

This Edwardian house stands on a corner plot in Dulwich. This was a second project working with this Client and they wanted to extend the existing Edwardian building to form a lower ground floor level to provide them with extended living spaces.

Hovey Residence / 1628 inc.

1628 proudly presents the Hovey Residence, a project located on the edge of a lake in Quebec's Eastern Townships region, designed to accommodate a couple of art lovers and their extended family.

Concrete Contemporary Extension / Dank Architectes

Designing a contemporary extension of an old house built in the 50’s in order to connect indoor to outdoor is the challenge taken up by the French studio of Architecture and Interior Design

Long Street House / Keen Architecture & Studio Esar

This stunning four-bedroom reno effortlessly oozes fun and functionality with a transformation that honours colour, character and coming together.

Fidelio House, Singapore / CDG Architects

The existing semi-detached house cut a prominent profile amongst its neighbours along the street, however it had an eclectic visual style that the owner wanted to refresh.

A Sensitive Transformation of a Georgian Home in Central London

A sensitive and comprehensive transformation of a Georgian Home in central London, centred around a new triple-height stair gallery and designed for a family.

Leader Reef House / Britt White Studio

Purchased by a couple in their 30s, able to see the potential of strong foundational elements, Britt White Studio was engaged to drive a complete renovation of the property, modernising the aesthetic of the home to their own style and taste.

Little Pinky House / OOF! Architecture

Little Pinky House is a major alteration and extension – on a modest scale - of a hundred year old weatherboard cottage just outside the blast radius of Coode Island.

Split-Level Home Rebuild and Addition / Floisand Studio Architects

The split-level home … or bi-level to be exact… was commonly built in the 1960s and is notable for its unique floor plan: bedrooms built over a garage, living space over a partial daylit basement, and an entry with a half flight of stairs leading up and another down separating the two.

West Eleventh Street Townhouse / Elizabeth Roberts Architecture & Design

The West Eleventh Street Townhouse was originally built in 1842 and was converted into a multi-family home before ERA was hired to restore the house for a family of four.

Integral Renovation of an Old House in Las Palmas / XStudio

House O deals with the integral renovation of an old house between party walls in the neighborhood of Arenales, in Las Palmas de Gran Canaria.

Bozeman Split-Level House / Open Studio Collective

In the transformative renovation of their Bozeman split-level house, Allison Bryan, founder and creative director of Woman-Owned Open Studio Collective, and Nicolas Smith collaborated with dear friends and the local design community to infuse the space with unique elements.